Currículum

Nascuda el 1985 a Barcelona.

Llicenciada en Art Dramàtic en l’especialitat d’interpretació de text a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre.
Formació en teatre del Siglo de Oro per la CNTC (Compañía Nacional de Teatro Clásico).
Ha realitzat entrenament actoral amb Javier Daulte, Cristine Adaire (mètode Linklater) i Pablo Messiez entre d’altres.
Ha estudiat solfeig i cant i toca el piano.

Actualment la podem veure a “AÜC” obra de creació de Les Impuxibles (Clara Peya i Ariadna Peya) i Carla Rovira. Grec Festival de Barcelona (La Seca Espai Brossa).

El 2017 ha treballat a Filla Del Seu Pare, versió lliure de Hedda Gabler, d’Aleix Aguilà. Direcció de Pau Miró. (Teatre Lliure) – Companyia Solitària i a “L’Hostalera” de Carlo Goldoni amb direcció de Pau Carrió. (Biblioteca de Catalunya – La Perla 29).

El 2016 i 2015 actua a “L’Avar” de Molière, amb direcció de Josep Ma. Mestres (Teatre Goya 2016 i gira per Catalunya). Anteriorment a No feu bromes amb l’amord’Alfred de Musset, amb direcció de Natalia Menéndez (Teatre Nacional de Catalunya). I a La Cena del rey Baltasar de Calderón de la Barca, amb direcció d’Hermann Bonnín (estrenat al FITC d’Almagro), on també fa l’assessoria de vers.

Treballa en els espectacles de creació de Companyia Solitària:

El monòleg sobre Marta de Terra Baixa QUIETUD SALVATGE (Círcol Maldà 2014 i gira 2015-2016). Va fer la direcció de BOLXEVICS (estrenat a la Biblioteca de Catalunya), actriu a NÒMADES, “Pollastres” i anteriorment a “Lulú on the Rocks”. També va fer l’ajudantia de direcció a l’homònima “Companyia Solitària”. Totes d’Aleix Aguilà.

Des del 2012 fins el 2014 forma part de la Joven Compañía Nacional de Teatro Clásico, amb seu a Madrid. Participa en els muntatges “La Cortesía de España” de Lope de Vega, estrenat a la Sala1 de Las Naves del Español (Matadero), dirigit per Josep Mª Mestres i “La Noche Toledana” de Lope de Vega amb direcció de Carlos Marchena (Teatro Pavón i gira).

També destaquen “Daian&Giggy Live Sex” de Daniel J. Meyer (Fora de Temporada. Off de Temporada Alta), “Kafka a la ciutat de les mentides”, de Llàtzer Garcia (Biblioteca Bonnemaison. GREC 2011); “El senyor de les mosques”, versió i direcció d’Abel Coll (Versus Teatre, 2011); “Un llop fugint d’un eixam de trons. Una antologia dels imparables”, dramatúrgia i direcció de Jordi Faura i Abel Coll (Teatre Romea, 2010); “La Dama de Reus” d’Ambrosi Carrión, direcció de Ramon Simó (Teatre Nacional de Catalunya, 2008-09).

En TV ha participat en la sèrie de Mar Coll  (Movistar+) “Matar al padre” (2018), “Déjate llevar” (Movistar+) de Leticia Dolera, en fase de postproducció, “Com si fos ahir” (Tv3).

%d bloggers like this: