Assajant AÜC!

El proper 7 de juliol estrenem AÜC, el nou espectacle de Les Impuxibles i Carla Rovira, en el marc del Festival Grec de Barcelona a La Seca Espai Brossa.

auc.jpg

“Aüc és allò que se sent entre les costures del silenci i la ràbia. És el crit o el lament silenciat en la nostra quotidianitat. És un lloc incòmode però necessari. Aquest espectacle parla sobre les violències sexuals, invisibilitzades per desconeixement, connivència o horror, que són diverses i molt més extenses del que volem imaginar. El públic està convidat a habitar aquest Aüc, en un acte revolucionari en el qual cinc intèrprets comparteixen les seves històries i experiències per tal que tot canviï i que la por s’esvaeixi.”

 

WhatsApp Image 2017-06-06 at 22.41.40 (1).jpeg
Foto d’assaig de Dorothee Elfring

 

 

A %d bloguers els agrada això: